Vanwege auteursrechten op het beeldmateriaal is het niet mogelijk om met de rechterknop van de muis te klikken.

Book Online

* Please Fill Required Fields *

Over Tatiàna

Tatiàna aan het werk tijdens een fotoshoot
We leven in een maatschappij boordevol bewegende en inspirerende beelden, waarbij fotografie, film & social media niet meer zijn weg te denken. Uit professioneel oogpunt moeten de beelden die hiervoor gebruikt worden perfect zijn. Tot in de kleinste details. Maar ook de particulier krijgt steeds meer oog voor details. Make-up is een van deze belangrijke details. Met behulp van professionele make-up kan je een model of artiest de juiste touch/look geven. Bijdrage geven aan het juiste ‘beeld’ met professionele make-up met oog voor details als licht, setting en model is mijn passie.

Het creëren van het juiste gevoel bij een speciale gelegenheid of een bruid laten stralen met mijn make-up is net zo belangrijk. Ik blijf het heerlijk vinden om een gelukkig gezicht te mogen opmaken voor haar belangrijkste dag.

De liefde voor make-up kreeg professionele vorm tijdens mijn opleiding Make-up Artist aan B Academy in Amsterdam. Mijn portfolio van extravagante make-up met een explosief kleurenpalet tot aan naturel en ingetogen en het maken van een mooi huidje kreeg hierbij vorm. Inmiddels heb ik ook buiten B Academy al een mooi portfolio opgebouwd, dat ik graag nog verder uitbreid met uiteraard de nieuwste technieken en producten.

Laat je inspireren door mijn portfolio. Ik ben breed inzetbaar; zowel in een groot team bij fashion shows en fotoshoots, als voor een mooie glamour- of bruidsmake-up. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw wensen te bespreken. Samen komen we tot het mooiste resultaat in al zijn facetten.

Liefs

Tatiàna Orsini

Tatiàna Orsini